INITIUM

Samen sterker op de INITIUM Strategiedag

Samenwerken, elkaar ondersteunen en van elkaar leren

Binnen onze INITIUM-groep gebruiken we de kracht van de bedrijven om elkaar te versterken in groei. We geloven dat elk van onze medewerkers een belangrijke bijdrage kan leveren en dit op zijn beurt de persoonlijke, alsook collectieve, groei bevordert. Om deze reden hebben wij de INTIUM Strategiedag in het leven geroepen en organiseren wij op regelmatige basis bijeenkomsten.

Enerzijds bijeenkomsten voor onze operationele managers die ideeën en ervaringen uitwisselen om zo specifieke topics efficiënter samen aan te pakken.

Anderzijds bijeenkomsten voor onze medewerkers binnen één en dezelfde tak. Denk aan verantwoordelijken van de afdeling productie, R&D, duurzaamheid, aankoop, … die samenzitten, van elkaar leren en zo tot nieuwe inzichten komen.

Onze laatste Strategiedag was een productief seminar voor onze operationele managers vol inspirerende visies die leiden tot nieuwe perspectieven. Een bron van kennis om verder op te bouwen en met een frisse kijk de toekomst tegemoet te gaan.

Twiggy Peeters, onze fiere HR-manager, nam van deze gelegenheid gebruik haar boek met de titel ‘Leiden zonder lijden’ voor te stellen. Hierin vind je tips terug om de combinatie van gedreven leider en een goedgevuld gezinsleven op een gezonde manier te managen.

Aansluitend namen we deel aan de interactieve workshop ‘Zelfzorg & empowerment’ met Stefan Lameire van Business Markers. Groeien doet groeien! Wanneer onze mensen groeien, groeien ook onze bedrijven!

Na een heerlijke lunch volgde Sven Nys met een inspirerende keynote ‘Winnaars hebben een plan’. “Geloof in je droom, geloof in jezelf. Deel je passie met de juiste mensen. Een sterk team staat voor een sterk resultaat”, aldus Nys.

De sportieve durvers onder ons trotseerden tot slot de wielerpiste in de Velodroom Heusen-Zolder, met als afsluiter een hapje & een drankje terwijl we enthousiast terugblikten op een succesvolle INITIUM Strategiedag!

Enkele sfeerbeelden van een geslaagde Strategiedag…