Maatwerk uit kunststof

U Plastics is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en bewerking van gerecycleerde en/of technische kunststoffen. Haar uitdaging is óók de reststroom van verspanende werkzaamheden te gebruiken en zo per project uit te komen op een “zero waste”. Een vicieuze cirkel van gerecycleerde kunststoffen, reststromen en eindproducten met 100% gerecycleerd resultaat. 

Automatisatie

Al meer dan 35 jaar verdeelt Seculux voornamelijk garagedeuraandrijvingen, schuif- & draaihekaandrijvingen en toegangscontrole. Zo bouwde Seculux een stevige reputatie op in de Benelux en groeide uit tot een stabiele partner voor installateurs, fabrikanten en groothandelaars.

Your home connected

Entrya Technologies, produceert en verdeelt innovatieve toestellen met een focus op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Hun gamma bestaat uit videofonie, codeklavieren en home automation. Eén voor één producten met een vlotte bediening en eenvoudige installatie!

POWER-AIR-LIFTING

LVC SOLUTIONS

LVC Solutions is een verhuurbedrijf voor perslucht/compressoren en stroomgroepen onder de naam Limburgs VerhuurBedrijf. Zij bieden een 24/7-service en blinken uit met hun persluchtlekdetectie. Een betrouwbare energiepartner voor lange termijn.

Schrijnwerk op maat

Nowak ontwerpt, fabriceert en plaatst tuinhuizencarports en garageslandelijke cottagespoolhouses en prieeltjes. Voor hun ontwerpen gebruiken zij enkel houtsoorten van zeer hoogwaardige kwaliteit. Oer traditionele ambacht en hypermoderne technieken smelten samen dankzij de automatisch gestuurde machines in hun eigen schrijnwerkerij, waardoor zij aan een opvallend hoog tempo kunnen produceren.

Aandrijftechniek

GMF is een betrouwbare, vooruitstrevende speler binnen de wereld van aandrijftechnieken. Zij leveren standaardproducten, alsook maatwerk aan uitzonderlijke kwaliteit voor praktijkgerichte toepassingen. Bovendien slagen zij erin dit maatwerk op relatief korte termijn af te leveren. Jarenlange ervaring, kennis en ambacht zijn de sterke troeven van GMF!

Investeringsfonds

Unieke ondersteuning en netwerk dankzij Renardmont. Complementaire co-ondernemers met uitgebreide kennis en dito netwerk streven de creatie van duurzame aandeelhouderswaarde na.

Portfolio investeringsfonds RENARDMONT

Gordijnsystemen op maat

Decoline is producent én distributeur van gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande gordijnophangsystemen. Met een eigen R&D-afdeling, eigen assemblagevoorzieningen en eigen atelier biedt Decoline unieke en professionele totaaloplossingen voor raamdecoratie.

Raamdecoratie

Stijllux is een gepassioneerde groothandel/fabrikant gespecialiseerd in de productie van raamdecoratie, actief op de Nederlandse en Belgische markt. Door eigen productie en een ruim productassortiment speelt Stijllux makkelijk in op de vraag naar producten op maat, een ervaren en betrouwbare partner.

Shared service company

Grafisch ontwerp

Osence is een jong creatief marketing- & communicatiebureau. Met de juiste kennis in huis ben je bij Osence op het juiste adres voor een online marketingstrategie, huisstijl, website of drukwerk op maat!

Bedrijfsapplicaties op maat

Initium Digital creëert een veilige en betrouwbare digitale bedrijfsomgeving. Met een persoonlijke aanpak voor web- & domeinhosting, e-mailhosting, app-ontwikkeling en dataopslagbeheer biedt Initium Digital een efficiënte en gepaste oplossing.

Uit ons INITIUM portfolio

Aluminium verpakkingen

Aluvin is een van die ondernemingen die producten maakt waar iedereen ooit al wel eens gebruik van maakte, zonder te weten wie het produceert.