MAATWERK UIT KUNSTSTOF

U Plastics is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en bewerking van gerecycleerde en/of technische kunststoffen. Haar uitdaging is óók de reststroom van verspanende werkzaamheden te gebruiken en zo per project uit te komen op een “zero waste”. Een vicieuze cirkel van gerecycleerde kunststoffen, reststromen en eindproducten met 100% gerecycleerd resultaat. 

Automatisatie

SECULUX

Al meer dan 35 jaar verdeelt Seculux voornamelijk garagedeuraandrijvingen, schuif- & draaihekaandrijvingen en toegangscontrole. Zo bouwde Seculux een stevige reputatie op in de Benelux en groeide uit tot een stabiele partner voor installateurs, fabrikanten en groothandelaars.

YOUR HOME CONNECTED

Entrya Technologies, produceert en verdeelt innovatieve toestellen met een focus op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Hun gamma bestaat uit videofonie, codeklavieren en home automation. Eén voor één producten met een vlotte bediening en eenvoudige installatie!

POWER-AIR-LIFTING

LVC SOLUTIONS

Meer dan 25 jaren geleden is LVC Solutions opgericht als verhuurbedrijf voor compressoren, generatoren en heftrucks onder de naam Limburgs Verhuur Bedrijf.

Als dé referentie in Limburg, groeide  LVC uit tot  voorloper in de verhuuractiviteiten van deze investeringsgoederen.

ALUMINIUM VERPAKKINGEN

Aluvin is een van die ondernemingen die producten maakt waar iedereen ooit al wel eens gebruik van maakte, zonder te weten wie het produceert.

WORMWIELAANDRIJVING

GMF levert een aantal standaardproducten, maar in veel gevallen moeten er specifieke wensen van de klant aan toegevoegd worden. We leveren maatwerk aan uitzonderlijke kwaliteit voor praktijkgerichte toepassingen; wij slagen er zelfs in dit maatwerk op relatief korte termijn af te leveren. Daarin ligt ons onderscheidend vermogen.

SCHRIJNWERK

Nowak ontwerpt, fabriceert en plaatst tuinhuizencarports en garageslandelijke cottagesblokhuttenpoolhouses en prieeltjes.  Ze gebruiken van houtsoorten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

INVESTERINGSFONDS

Unieke ondersteuning en netwerk dankzij Renardmont. Complementaire co-ondernemers met uitgebreide kennis en dito netwerk streven de creatie van duurzame aandeelhouderswaarde na.